U sarajevskom klubu Trezor pretučen rejver jer nije nosio naočale

1456
views

Preman nezvaničnim informacijama koje smo dobili od izvora bliskog šalteru, tokom prošlog vikenda došlo je do incidenta u sarajevskom klubu Trezor u kojem je gostovao njemački DJ Thomas Hallgenfahrt. Lokalna podrška su bili DJ Bobo i DJ “TEK PROB’O”.

Do incidenta je došlo oko 3 sata iza ponoći, kada je više rejvera nasrnulo na mladića nanijevši mu lakše tjelesne ozljede. Prema prvim informacijama koje smo dobili, razlog je bio taj što mladić nije želio da pije vodu.  Kasnije se ipak ispostavilo, da je do sukoba došlo jer mladić nije želio da nosi naočale.

“Pet puta mu govorim stavi naočale – on ništa, još ja buraz vazda ponesem dvoje da dam nekome ako nema” – dodaje Brzi, jedan od učesnika ovog nemilog događaja. Iako techno muzika ustvari predstavlja ljubav i rijetki su slučajevi kada dolazi do incidenata, ovo je već drugi put u posljednjih mjesec dana da se problemi dešavaju na ovakvim i sličnim događajima.

Podsjećamo da su folkeri prije 10 dana protestovali ispred sarajevskog kluba Silver and Smoke. Tom prilikom je došlo do naguravanja u kojem je oštećena harmonika jednog od protestanata.

Ostaje nam da se nadamo da se ovakvi i slični slučajevi više neće ponavljati, kako bi svi mogli na miru da posjećuju i prate ovakve evente, a da ne strahuju da li će im se nešto loše desiti dok mašu rukama sedam do osam sati.

Tekst je satiričnog karaktera.