U Sarajevo danas stiglo 20 hiljada vakcina protiv Harisa Zahiragića

746
views

Avion sa finskom donacijom od 20 hiljada vakcina danas je u 12 sati sletio na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Ovo je prvi kontignet vakcina kojima se želi poboljšati životni standard te smanjiti stres u Bosni i Hercegovini, sa naznakom na Kanton Sarajevo gdje Zahiragić ordinira.

Vakcine protiv Harisa Zahiragića se primaju u dvije doze, a planirano da se prvo vakcinišu akademski građani koji su pod velikim pritiskom zbog sve veće zastupljenosti Zahiragića na TV-u.

Vakcine djeluju na način da opuštaju mišiće, pa prilikom slušanja izjava uvaženog zastupnika, vaši mišići djeluju opušteno. Nažalost mozak će i dalje apsorbovati njegove riječi i napadni govor, ali vakcina će djelovati tako da će mišići biti opušteni pa nećete imati snage ni volje da naudite sebi kao ni ljudima oko vas. Medicinari u Sarajevu tvrde da svaka druga osoba koja čuje Zahiragića kako se obraća, želi da izadje iz vlastite kože, neki žele napustiti državu dok nekolicina građana ima želju da napuste planetu.

Zbog prevelike zainteresovanosti za ovu vakcinu, vakcinacija će se za sada održvati tajno, jer vlasti smatraju da je najbitnije da naše najpametnije građane zaštitimo od Zahiragića.

Tekst je satiričnog karaktera.