TELEMACH AKCIJA : Priključak i prvih 6 mjeseci 1 KM a poslije ti se kuku

1052
views

Jedan od najvećih ponuđača digitalne i analogne kablovske televizije Telemach, pokrenuo je veliku akciju proširivanja mreže i obećavanja brda i planina od kanala novim korisnicima. Za sve one koji žele da postanu korisnici njihovih usluga, Telemach je spremio odlučnu ponudu u kojoj korisnici dobijaju APSOLUTNO SVE, prvih šest mjeseci, a poslije im se kuku, jer slijedi retroaktivna naplata gledalice, arene hd, ekskluzivnih epizoda najomiljenijih turskih sapunica, Eon usluga i mnogo još toga.

Olakšan je i način narudžbe usluga te je vaše samo da nazovete i naručite bilo koji paket. Za koji god od osebujnih paketa se odlučite, Telemach će vam samo u februaru dati i priključak, modem sa wirellesom, 18 arena, 22 Sport Kluba, sve Pinkove na svijetu, Novu, Ejdž Bi Ou i to sve za jednu marku, prvih šest mjeseci, a poslije… već znamo šta slijedi poslije.

Februarska akcija traje do kraja mjeseca, a po završetku ove zaista izvrsne akcije, očekujemo i bolju, martovsku, pa onda aprilsku, pa naravno majsku i tako dalje. Telemach će se potruditi da svi postanete njihovi korisnici i dobijete najbolju moguću uslugu, odličnu podršku korisnicima i sve ostale beneficije koje ovaj gigant nudi u prvih šest mjeseci i to za jednu konvertibilnu marku, a poslije… poslije ćete imati osjećaj da plaćate zaostale rate plina za zimske mjesece ili narodskim žargonom rečeno, kuku vam se, kuku!

Tekst je satiričnog karaktera.