Savjeti za Valentinovo

661
views

Za tri dana nam dolazi i Valentinovo ili dan Svetog Valetina. Jedan od omiljenih praznika svih parova, a također i poznat po tome što skoro niko ne zna zašto slavi. Šta je to Dan zaljubljenih? U tekstu koji dolazi vam nećemo objasniti zašto se on slavi, ali imamo jedan koristan i bitan savjet.

Ako ste normalna osoba i ovaj praznik vam je smješan i nebitan. Ako ste normalna osoba i želite da izbjegnete neugodnost odlaska na kafu u kafić gdje inače ne izlazite. Ako ste normalna osoba i ne želite proživljavati neugodnosti primanja i poklanjanja isforsiranih poklona, nepotrebnog držanja za ruku i pogleda bez treptaja.

Tri dana prije Valentinova je pravo vrijeme da malo zategnete odnos sa svojim partnerom i lagana ljutnjica da padne. Čak u nekim predavnjima piše da je to uredu i da ste čak i tad ispoštovali Valetina.

Elma se neće ljutiti, a 15og kad joj se javite uspješno ste zaobišli neugodnosti. Ovi savjeti ne vrijede za one fine momke, koji u tome uživaju… Ali opet je do vas. Ako ste normalna osoba, trebali bi u životu znati šta ne želite. Elma će shvatiti.

Tekst je satiričnog karaktera.