Restoran “Çasa de mi padre” nudi iftarske menije od 15 do 555 KM

1132
views

Sarajevo je grad koji je oduvijek poznat po Ramazanskom duhu i svi se slažemo da su  ramazani u šeheru posebni. „Ma ima ono nešto“, najčešća je opaska, a miris somuna te red ispred pekare na Alifakovcu samo su neki od simbola grada i Ramazana u njemu.

Nikad bogatija ponuda iftarskih menija i nikad veće cijene. Ramazan koji je poznat kao mjesec ibadeta, posta i darivanja se pretvorio u mjesec nadmetanja, iskazivanja i pretjerivanja.

Nikad bogatije trpeze u hotelskim restoranima doslovno su preplavile društvene mreže, a u manjim krugovima je zastupljen i hurma-iftar challenge.

Koliko daleko ili bolje reći koliko nisko, smo spremni da idemo, pokazuje i novootvoreni restoran na Marinjin Dvoru “Çasa de mi padre”. Vlasnik ovog eminentnog restorana je sin glavonje i ratnog profitera Beshljeba Bogomdanog iz Rožaja.

Šta drugo može kupiti Sarajlije osim pogleda na SCC?

Šta drugo može kupiti Sarajlije osim parkinga 2 marke sat ?

Šta drugo može kupiti Sarajlije osim lažnog osjećaja elite ?

Restoran “Casa de mi padre” ili “Kuća od mog tate” u svojoj ponudi ima triniftarska menija a specijalno za šalter vam donosimo njihov sadržaj i cijene.

Dodatak instagram posterima

Svako posti, klanja i ibadeti na svoj način. Niko ne želi da osporava ničiji ibadet nit možemo da sudimo šta je ispravno, a šta nije. Sigurno, ekvivalent za sevape nisu lajkovi, možda nisu ni obrnuto proporcijonalni ali prije će biti to, nego li ovo prvo.

Tekst je satiričnog karaktera.