Reklama Dine Konakovića zasjala na Times Squareu

672
views

Reklama Dine Konakovića za sijede dlake koje je pošteno platio, zablistala je na Times Square-u u New Yorku.

Agresivna marketing kampanja koju u posljednje vrijeme sprovodi predsjednik Naroda i Pravde, polahko ali sigurno bliži se svom vrhuncu. Nakon što su njegove slike sa planinarenja pokorile društvene mreže i istisnule Glovo po broju prikaza na feedu, Dino se okrenuo oflajn kampanji.

Za ovaj dio marketinške kampanje, Dino je pripremio oko 200 lokacija za bilborde na kojima će biti njegove slike sa sijedim dlakama, koje je pošteno zaradio. Na iznanađenje svih, jutros je na Times Square-u osvanula reklama Dininih dlaka za koje predsjednik tvrdi da ih je sam platio. Ovakav način kampanje sijedih dlaka koje je sam zaradio, oduševila je mnoge članove NiP-a te su svi prestali farbati bradu u crno i čekaju da im izrastu sijede dlake, koje su sami platili.

Napominjemo čitaoce da je Dino Konaković trebao biti na novom pakovanju proteinskog Čokolina, ali je dogovor propao u posljednjem trenutku jer menadžment nije htio da reklamira dlake Konakovića, koje je sam zaradio, uzimajući u obzir da se radi o napitku za djecu.

Tekst je satiričnog karaktera.