Pronađena Sarajka koja nije imala link Tominog filma

700
views

Film o muzičkom velikanu kao što je Toma Zdravković, očekivano je izazvao oduševljenje u regionu. Film “Toma” je svoju popularnost doživio u kinima, a za one manje imućne internetom kruži link za gledanje istog.

Kako je broj pregleda na internetu premašio broj prodanih karata, vjerovalo se da ne postoji osoba koja nije imala pristup linku. Iznenadno pojavljivanje snimka na internetu, izazvalo je podjelu među ljubiteljima filma. Mali je broj onih koji osuđuju ovu pojavu, dok se većina, ipak odlučila na uživanje u filmu u kućnoj varijanti. Vrijedni novinari Šaltera, nakon tri dana potrage pronašli su građanku sarajevskog naselja Šip, Tijanu Oflajn, koja tvrdi da nema link. Svoju šokantnu izjavu dokazala je pokazivanjem svoje Motorole V40 na preklapanje.

Naša sagovornica tvrdi da je telefon jedini proizvod tehnologije koji posjeduje, te da čak nema ni računar. Tijana je također naglasila da ovim načinom života skriva lične informacije od očiju javnosti. Prvenstveno, ona želi sakriti činjenicu da radi na Hifi u Vogošći, a za kraj je poručila da nestrpljivo čeka premijeru Tominog filma u kinima.

Tekst je satiričnog karaktera.