O nama

Iza portala stoje :

  • Dečko iz Hrasnice – Frontmen i po potrebi za mixetom. Ideološki tvorac fejzbuk stranice „Preko Rogoja“ koja nikad nije ugledala svjetlo dana. Po kuloarima kruže priče da je prepotentni manijak te da su tekstovi produkt ličnih frustracija i nesretnog djetnistva.
  • Elma – Lektoriše članke i zanovjeta šta joj ne odgovara. Ni članke ne lektoriše ali ima neke ovlasti. Za nju bi mogli reći :“Pita se“.
  • EmirV – Ma začas ćeš ti to u fotošopu. Ma šta je to tebi 5 minuta. Inače zadužen za sve dizanjerske radove, ukrašava slike svojim toolovima, povoljan al čekaš. Freelanser – logo maider – iron maiden. Ukratko – zadužen za grafički dizajn. I nama je pare uzeo, a ako vam se sviđa, pišite nam na naš info mail.
AlterŠalter je portal satiričnog karaktera kojeg čini grupa ljudi sličnog smisla za humor. Zadržavamo pravo potpune slobode pisanja te se ne obavezujemo vezanjem za bilo kakve teme ili dešavanja, koliko god one aktuelne bile. Pišite savjete, sugestije, prijedloge, kritike na hvala@šalter.ba All rights reserved salter.ba
Kontakt: info@salter.ba