Novi incident na Ilidži – Pretučen momak koji nije imao sliku retrivera na Instagramu

800
views

Da nas ništa više ne može iznenaditi, davno smo se uvjerili. Međutim, slučaj koji je potresao našu javnost je nedavno divljanje, te prebijanje momka na Ilidži. Prema nezvaničnim informacijama koje nismo dobili, tuči ili bolje reći premlaćivanju unesrećenog momka prethodila je kratka rasprava oko boje dlake, načinu ishrane te odgoju psa.

Po riječima mladića, sve je bilo prijateljski dok nije rekao da nema nijednu sliku sa psom na instagramu. Uslijedilo je pitanje: “Pa šta će ti onda ker legendo”? To je sve čega se sjećam, kaže Edo u kratkom razgovoru sa treće interne, gdje ga trenutno sastavlja par eksperata za vaskularnu i estetsku hirurgiju. Inače, treba dodati da je ovaj mladić izabrao za ljubimca zlatnog retrivera a ne pit bula ili cane corsa, kako to nalaže ilidžanski kodeks, pa možemo sa pravom da kažemo da je dobio šta je tražio!

Dodatak ovoj raji što se slika sa ljubimcima:

Legendice moja, super ti je ker, mislim Rea je za poželit, al’ de malo sebe okači, ne znam jel pratim tebe il Reu na instagramu. Ove što slikaju mace nećemo ni spominjati, dovoljno je što imaju MJAU za ljubimca.

Tekst je satiričnog karaktera.