NETFLIX počinje snimanje serije „Kako je umro Zukićev konj“

791
views

Filmska platforma NETFLIX, koja je poznata po serijama House of cards, Mind hunters, Squid Game i druge, sljedeće godine će snimati seriju na temu „Kako je umro Zukićev konj“. Serija je inspirisana istinitom i jako misterijoznom smrću ove plemenite životinje.

Ovo je velika stvar za našu državu uzimajući u obzir planetarnu popularnost NETFLIXA. Snimanje serije bi trebalo biti na 6 lokacija. Tu su Jahorina, Trebević i Bjelašnica te Počitelj i Vrelo Bune. Ipak, većina scena će se snimati na ranču gospodina Amira Zukića koji se nalazi u Visokom. Početak snimanja je predviđen za maj sledeće godine, a trajat će osam mjeseci. Scenario za ovu seriju je pisao uvaženi Blomqvist Šaradiš iz Irana. Zanimljivo je spomenuti i to da je veći dio scenarija nastao u zatvorskim prostorijama gdje je intervijuisan gospodin Zukić.

Svi sa nestrpljenjem čekamo izlazak ove serije kako bi se konačno riješila misteriozna smrt Zukićevog konja. Ovim saznanjem će se riješiti mnoge nedoumice u našoj državi, a istina o smrti ove nedužne životinje otvoriti će nam vrata Evrope, pred kojima već dugo stojimo.

Tekst je satiričnog karaktera.