Na vandrednom kolu TV Binga izvlači se novi ministar zdravstva KS

912
views

Lutrija BiH u saradnji sa Vladom Kantona Sarajevo, u petak, najavila je novo vandredno kolo, u kojem će se na dnevnom redu naći i izvlačenje novog ministra zdravstva kantona Sarajevo.

Vanredni zeleni bingo listići mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Lutrije BiH, šalterima  Vlade Kantona Sarajevo, Bingo hiper marketima, Hifa benziskim pumpama te na prodajnim mjestima BH Telecoma.

Pored Jackpot-a i mjesta ministra, za sve kupce zelenih Bingo listića, obezbjeđene su i utješne nagrade u vidu 5 mjesta viših referenata, te čak 100 godišnjih SKI karata u vrijednosti od 70 000 KM.

Lutrija BiH, sa Vladom Kantona Sarajevo, sve gledaoce podsjeća da će live izvlačenje Binga u kojem je Jackpot mjesto ministra zdravstva Kantona Sarajevo, biti u petak u 20h sa direktnim prenosom na Federalnoj televiziji.

Mi svakako sa nestrpljenjem iščekujemo trenutak kada će Tinka Milinović reći: “Hazimeee, imamo ministra” te saopštiti neko ime za koje sigurno niste ni mogli zamisliti da bi mogao biti ministar zdravstva. Nemojte zaboraviti kupiti svoje zelene bingo listiće i SRETNO.

Tekst je satiričnog karaktera.