Milorad Dodik odbio da mu sudi bosanac (Nema FOTO + Video)

782
views

Jedna jako zanimljiva i pomalo nevjerovatna priča dolazi nam sa juga Sarajeva, tačnije iz mjesta Miševići kod Gladnog polja. Malo je poznato da član predsjedništva Bosne i Hercegovine gospodin Milorad Dodik ima dole vikendicu, gdje nas je i dočekao, kako on kaže na svom terenu.

Predsjednikovo raspoloženje je bilo na nivou pa smo odlučili da zaobiđemo politička pitanja kako je prvobitno planirano, te se okrenuli njegovom privatnom životu. Svakako da smo čuli dosta zanimljivih odgovora, a najviše pažnje i samom predsjedniku privukla su muzička pitanja.

Pored pogađanja akorda, pjevanja hitova Bube i Jale, predsjednika smo pitali da li bi ikad učestvovao na nekom od muzičkih takmičenja zbog njegove sklonosti prema pjevanju ? Već duže vremena gospodin Dodik je  poznat po hit pjesmi muzičkog maga Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, koju je često izvodio na SNSD-ovim predizbornim skupovima. Pitali smo ga da li bi možda učestvovao u nekom od domaćih takmičenja kao što je ZMBT.

Predsjednik je odgovorio da je razmišljao o tome, ali da to sigurno ne bi bio ZMBT nego ZVEZDE GRANDA, koje su za njega jedino domaće takmičenje. Ipak, ni tamo nikad ne bi pristao da ode, jer kako kaže, nikad ne bi dozvolio da mu sudi bosanac. Nakom ugodnog razgovora, predsjednik je zapjevao, ali nam je nažalost bilo zabranjeno snimanje pa zato nemamo FOTO+VIDEO.

Tekst je satiričnog karaktera.