Dino Konaković odgovorio na prozivke Džejle Ramović o namještanju ZMBT-a

1675
views

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković koji je poznat kao jedan od najaktivnijih političara na društvenim mrežama, u svom posljednjem obraćanju oštro je odgovorio Džejli Ramović na njene tvrdnje da je Dino učestvovao u namještanju ZMBT show-a.

“Džejli bi bilo bolje da poradi na gornjim lagama i da popravi trilere, a ne da komentariše stvari koje nemaju veze sa pjevanjem i harmonikom. Tvrdnja da sam ja učestvovao u namještanju ZMBT-a je utemeljena na insinuacijama i svi dobro znaju da sam ja napustio mjesto direktora prije nego se ona prijavila na takmičenje. Koliko znam, Džejla nije predstavljala našu državu na Euroviziji, nije ovdje bila u ratu, nije ranjavana, a trenutno živi u Beogradu, tako da zaista mislim da nema potrebe da komentariše bilo šta, a pogotovo ne da priča i da se kune za stvari koje nisu tačne.

Lune lune lune   

Da sredimo račune                                                                                                     

Znam ja dobo lune   

Ko laže taj se kune””

Predsjednik NiP-a kao i uvijek, bio je jako oštar u svojim javnim istupima i poznato je da svima odgovara, a u svojim objavama nerjetko objavljuje stihove kojima pokušava da približi i bolje pojasni situaciju pa je tako ovaj put citirao jednu od najvećih balkanski diva Janu i stihove njene pjesme “Lune, Lune”. Treba napomenuti da se u narednim danima očekuje da se šef NiP-a obrušit na Emerika Gudelja, zbog njegovih komentara “kako bi gospodin Konaković trebao malo promjeniti odijelo”.

Tekst je satiričnog karaktera.