Da li promaha ubija ? Pročitajte zanimljivo naučno istraživanje

1146
views

Vječita dilema i jedno od najčešćih pitanja u našem društvu je to da li promaha ubija ? Pitanje koje je često kao i ono ko je počeo rat (mi nismo) ? Izaći mokre kose da ti se neuzbila usta okrenu? Jel stvarno mislite da smo mi jedina država gdje promaha really kilin’ ? Vrlo moguće ! Razlog tome nisu klimatski uslovi Balkana ni morfologija tijela Bosanca. Razlog nisu ni vjetrovi koji pušu, razlog nisu ni nane ni dede koje su nas tome učile, ne treba griješiti dušu.

Specijalista i doktor Zatvorder Vrata iz Makedonije koji predvodi tim stručnjaka došao je do saznanja da promaha zaista ubija. Razlog zašto kod nas promaha ubija je taj što smo mi kao mali bili sačuvani od tih stvari, kao što su mokra kosa i otvoren prozor. Jednostavno, naše tijelo nije naviklo da bude izloženo tim uslovima pa smo mnogo ranjiviji od djece, koja su kao mala očeličila, sladoled lizala zimi i mokre glave izlazili vani… To je jedini pravi razlog zašto se trebamo čuvati promahe, najvećeg Be Ha neprijatelja posle nas samih. Samo smo mi sebi veća prijetnja od promahe, navodi se u saopštenju ovog doce iz Makedonije.

Dodatak ovoj raji koja misli da je to glupost.

Molim vas da eksperimente mokre kose izvodite na sebi, a prozore zatvarate za sobom, jer usta kad se jednom okrenu, to više niko ne može iznivelisati i dovesti u vajser vagu.

Tekst je satiričnog karaktera.