Buba Corelli ušao u Narod i Pravdu

736
views

Sarajevski reper i jedna od najvećih balkanskih trep zvijezda, Amar Hodžić poznatiji kao Buba Corelli, danas je pristupio Narodu i Pravdi. Ovu vijest za naš portal potvrdio je i transfer menadžer Naroda i Pravde, a potpisivanje ugovora bi trebalo biti realizovano narednih dana, kada Buba mora proći medicinske preglede. Ova vijest dolazi u vrijeme kada se još uvijek nije smirila medijska hajka oko pucnjave u vezi koje je i uhapšen novi član NiP-a, a o razlozima pristupanja stranci Buba poručuje:

“Svi koji me poznaju, znaju da nisam loša osoba.To što se meni sudi zbog moje prošlosti, ne želim komentarisati. Znam da uz pomoć Dine Konakovića ova država može više, a Alipašino je NiP”.

Iako je ulazak u NiP postalo popularnije od šiše, svakako iznenađuje činjenica da je dovoljno podići dva prsta i pristup vam je zagarantovan.Iz pouzdanih izvora saznajemo da je preduslov za ulazak u NiP potpisana izjava da vam je žao zbog loših stvari koje ste prije radili, te da se triput zakunete da nećete više i to je to. Na kraju balade, ispostavlja se da su SDA i NiP isto, samo što će naša spoznajna realizacija potrajati 20-tak godina. Možda pretjerujemo govoreći da su SDA i NiP isto, samo ih čine isti članovi, članovi SDA.

Tekst je satiričnog karaktera.