Black Beriz i Sexy Selmo snimili spot za pjesmu “Migrantska ćiza”

1355
views

Sarajevsko-sandžački muzički dvojac Blek Beriz i Sexy Selmo najavili su izlazak novog megahita kontraverznog naziva “Migrantska ćiza”.

Black Beriz, kantonalno popularni reper i trenutno jedna od najintrigantnijih ličnosti na bh hip hop ali i fashion sceni, najavio je spektakularni duet sa manje poznatim izvođačem Sexy Selmom.

Migrantska ćiza” svojevrsni je komentar na aktuelnu situaciju u zemlji koja se usko povezuje sa odnosnom bh vlasti prema sve većem prilivu migranata sa Bliskog istoka. Renomirani regionalni muzički kritičari prognoziraju veliki uspjeh i smatraju da nakon objave ovog hita, Seka može komotno rezervisati dva respiratora u Podhrastovima i to za Jalu Brata i Bubu Corellija.

Video spot je snimljen u Sandžaku, tačnije na obroncima sjeničkih pašnjaka, a scenarij i režiju potpisuje popularni bosanski reditelj, Zaim Sandžo.

Svakako sa nestrpljenjem očekujemo izlazak pjesme koja je, kako saznajemo, tek jedan od singlova koji najavljuju njihov kolaborativni album pod nazivom “Kakav babo, takav seen”.

Za one koje ne znaju, Black Beriz je sin Ministra sigurnosti BiH, jedini legitimni nasljednik Fahraona koji je sa ove pozicije pobjegao kao đavo od krsta, ostavivši katastrofalnu situaciju Selmi u amanet.

Tekst je satiričnog karaktera.