Aleksandar Vučić postao zaštitno lice Max Factor-a Banja Luka 

558
views

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je informaciju da se sastao sa menažerima Max Factor Banja Luka kako bi potpisao ugovor o saradnji. Srbijanski predsjednik i pored svih obaveza koje ima u svojoj državi, pristao je da na listu funkcija doda i ovu. Predsjednik Vučić izabran je da bude zaštitno lice Max Factor-a kao ličnost koja ima najviše uticaja u RS-u, kad je u pitanju kako ženska kozmetika tako i ostale životne sfere.

Max Factor je brend koji je poznat po svojim maskarama, a ovom kampanjom oni žele povećati prodaju karmina te bi ova akcija trebala biti jako potentna, obzirom na specifikacije Vučićevih usnica i gabarite istih. Šalter također saznaje da je Vučić u nimalo tijesnoj borbi za zaštitno lice brenda istisnuo Amru Džeko te Anu Mirijanu Račanović bivšu misicu Bosne i Hercegovine i jednu od naših najpoznatijih manekenki.

Na potpisivanju ugovora izmedju predsjednika Srbije i Max Factora prisustvovale su mnoge zvanice, a zbog ovog događaja je odgođena i parlamentarna sjednica Republike Srpske.

Tekst je satiričnog karaktera.